Beluga Adventures
Reizen naar de Antarctica, het Noordpoolgebied, Chili & Argentinië
Lees meer
Tioga Tours
Reizen naar Amerika & Canada
Lees meer
De Maatwerkspecialisten:
Experts in reizen op maat en
persoonlijke aandacht
Leer onze specialisten kennen
Out in Africa
Reizen naar Afrika
Lees meer
Walkabout
Reizen naar Australië & Nieuw-Zeeland
Lees meer
Dimsum Reizen
Bijzondere reizen naar Azië
Lees meer
BON Travel
Carribean & Beyond
Lees meer

Creatief

Doordat we de gebieden zeer goed kennen, kunnen we dingen ook nét even anders doen.

Maatwerk

We denken met je mee en passen de reis aan op jouw wensen.

Passie

We houden van onze bestemmingen en we vertellen vanuit onze eigen ervaring.

HTML5 Logo

De Maatwerkspecialisten

De Maatwerkspecialisten is een groep gespecialiseerde reisorganisaties die vergelijkbaar zijn in omvang, deskundigheid en persoonlijke werkwijze. Wij werken vanuit een persoonlijke passie en motivatie voor ‘ons’ deel van de wereld. Ons aanbod kenmerkt zich door professionaliteit (SGR), authenticiteit, flexibiliteit en originaliteit.

logo Walkabout

Walkabout

Walkabout organiseert al sinds 1994 reizen naar Australië en Nieuw Zeeland. Als specialist voor uitsluitend deze twee landen hebben wij een ruim aanbod, bestaande uit bijvoorbeeld mooie self-drives, autohuur of camperhuur, maar ook kortere en langere groepsreizen, wildlife tours of duikexcursies.

www.walkabout.nl

logo BON Travel

BON Travel

Treasure Hunters, zo voelen we ons. Elk Caribisch eiland heeft haar eigen schatkamer en het is telkens een feest om hier naar op zoek te gaan. We proberen het gehele eiland in kaart te brengen en de leukste plekken te verkennen. Hiervoor verlaten we graag de gebaande paden. Waar de massa links gaat, gaan wij rechts. Alleen dan kom je die unieke plekken tegen. We denken niet alledaags. Sinds 1999 hebben we heel wat Caribische pareltjes gevonden. Je kan 14 eilanden bezoeken of nog leuker, combineren. We verassen je graag met een individuele reis op maat.

bontravel.nl

logo Out in Africa

Out in Africa

OUT in Africa is gespecialiseerd in reizen naar Zuidelijk- en Oost-Afrika (o.a. Zuid-Afrika, Namibie, Botswana, Zambia, Victoria Falls, Tanzania, Kenia, Oeganda, Mozambique, Swaziland, Lesotho en Mauritius).

outinafrica.com

logo Dimsum

Dimsum Reizen

Onze filosofie is dat je moet doen waar je passie naar uit gaat. En die passie delen we graag met u.

Met hart en ziel organiseren wij al 17 jaar bijzondere reizen naar Azië. We verzorgen 100 % individuele maatreizen naar alle uithoeken van het continent waar wij zelf geen genoeg van kunnen krijgen. Onze regiospecialisten hebben dan ook ontzettend veel reiservaring en verzetten bergen om van uw reis een beleving te maken.

We zijn dus regelmatig zelf op reis in Azië om up-to-date te blijven, onze landenkennis te verdiepen, en natuurlijk om te doen wat we zelf het liefste doen: Azië beleven! Overigens weten we als geen ander dat reizigers net zo verschillend zijn als de bestemmingen waarheen ze reizen. Daarom luisteren we in eerste plaats natuurlijk naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en ''geheimen".

We reizen op een bewuste manier rond en dragen graag bij aan het veelbesproken onderwerp 'verantwoord toerisme'. Het thema waar we veel aandacht besteden is ''mensen ontmoeten op reis''.

www.dim-sum.nl

logo Out in Africa

Tioga Tours

Onze uitgebreide website en ervaren reisadviseurs helpen je bij het samenstellen van je ideale reis naar Amerika of Canada. Vliegtickets, camperhuur, autohuur, hotels, ferry's en cruises. Alles is mogelijk en we denken graag met je mee! Kies uit één van de honderden reisvoorbeelden, of bouw je eigen reis met onze routeplanner.

tiogatours.nl

logo Out in Africa

Beluga Adventures

Beluga Adventures is een zelfstandige organisatie gespecialiseerd in reizen naar de Noordpoolgebieden (Arctis), naar Antarctica, omringende subantarctische eilanden, Chili en Argentinië.
Tevens bieden wij reizen waarbij het accent ligt op het waarnemen van walvissen en andere zeezoogdieren en verschijnselen zoals noorderlicht (Aurora Borealis).

www.belugareizen.nl